Vaš brand je emocija koju odašilje. Ono što vas čini posebnim i razlikuje od konkurencije.

Planiranom i pažljivom izgradnjom branda oblikujemo očekivanja kupaca i stvaramo jedinstvenu vezu koja nadilazi odnos kupnje i prodaje. Bez obzira treba li vam osmišljavanje imena, slogana ili izrada branding strategije, uz našu stručnu podršku postanite prepoznatljivi, jedinstveni i jasno komunicirajte poruke ciljanim javnostima. 

  • Brand strategija 
  • Brand arhitektura 
  • Imenovanje branda i osmišljavanje slogana 
  • Rebranding 

Brand strategija

Brand je postala jedna od često korištenih riječi u medijima i javnom prostoru. Međutim, iako se svaka osoba, proizvod ili usluga imaju pravo proglasiti brandom, pravi brand će to postati tek nakon strateškog definiranja njegove srži, identiteta, atributa i svih sastavnica koji će omogućiti sustavnu komunikaciju i ono što je najbitnije, potaknuti željene emocije kod ciljne publike. 

Brand arhitektura

Postoji više vrsta brand arhitektura koje određuju odnos krovnog branda s drugima podbrandovima ili međusobni odnos više brandova u vlasništvu iste tvrtke ili kompanije. Pravilno postavljanje brand arhitekture i osmišljavanje strategije, može kasnije rezultirati jasnijom komunikacijom ili uštedama u komunikacijskim i marketinškim budžetima.  

Imenovanje branda i osmišljavanje slogana

Ako vaš brand treba originalno i prepoznatljivo ime i slogan koji ga diferenciraju od konkurencije i koje će vaš korisnik, kupac ili klijent odmah zapamtiti, stojimo na raspolaganju. Iza nas su deseci imenovanja i slogana, posebno nam je zadovoljstvo raditi na takvim projektima. 

Rebranding

Ako je vaš brand „umoran“ i nije u skladu sa suvremenom komunikacijom i zahtjevima kupaca i korisnika, tu smo da ga „oživimo“ novom brand strategijom i vratimo ga na svjetla pozornice. Promjena može biti veća ili manja, sukladno vašim potrebama i zahtjevima. 

Vezani projekti