Komunikacija može biti učinkovitija ako poruku prenesemo vizualnim putem

Brandovi svoju priču i svoje poruke prenose javnostima i putem grafičkog dizajna, koji je najčešće i prvi susret s nekim brandom, stoga je bitno ne zanemariti ovaj alat komunikacije. Nedostaje vam vizualni identitet, oglašavanje, društvene mreže ili promotivni materijali? Pobrinut ćemo se da vaša vizualna komunikacija bude uvjerljiva i konkurentna. Ako imate priču koju ne znate ispričati, naši će je dizajneri ispričati bez riječi.

  • Dizajn vizualnog identiteta
  • Dizajn vizuala za društvene mreže 
  • Izrada video sadržaja
  • Dizajn promotivnog materijala 

Dizajn vizualnog identiteta

Brand se primarno prepoznaje po vizualnom identitetu. Bilo da se radi o bojama, tipografiji ili logotipu, vizualni identitet može učiniti mnogo za prepoznatljivost branda, ali i prenošenje željene emocije, kao i komunikaciju njegovih temeljnih vrijednosti.

Dizajn vizuala za društvene mreže

Svoju priču na društvenim mrežama možete ispričati pomoću snažnih vizuala koji će vašem profilu ili stranici dati konzistenciju i ozbiljnost, a poruke dodatno oplemeniti vašim vizualnim identitetom. 

Izrada video sadržaja

Video će vašu priču ispričati bolje od fotografije i statičnih vizuala. Kako biste ostavili najbolji dojam na gledatelja, potrebna je visoka razina stručnosti i kreative koju pružamo u Grizliju.

Dizajn promotivnog materijala

Nebitno radi li se o običnome flyeru koji se dijeli na ulici ili billboardu na frekventnoj gradskoj prometnici, dobar dizajn će uvijek privući pažnju, a cjelovita kampanja poslati konzistentnu marketinšku poruku kroz više medija i kanala.

Vezani projekti