Dobrodošli na stranicu agencije Grizli komunikacije

Korištenjem ove internet stranice suglasni ste da prihvaćate sva niže navedena ograničenja te uvjete korištenja u skladu sa zakonima i propisima. Ukoliko niste suglasni s prihvaćanjem navedenih uvjeta korištenja, savjetujemo vam da ne koristite web stranicu. Ovu web stranicu kreira, posjeduje, kontrolira i ažurira Grizli komunikacije d.o.o. (u daljnjem tekstu Grizli).

Korištenje usluga i sadržaja ove mrežne stranice:

Sve informacije dostupne na Grizli mrežnoj stranici isključivo su informativnog karaktera. Svi navedeni podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti prosljeđivati trećim stranama bez prethodnog izričito pisanog dopuštenja vlasnika Grizli mrežne stranice. Web stranica  koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše korisničko iskustvo. U biko kojem trenutku možete odbiti korištenje kolačića na način da ih isključite u svom Internet pregledniku. Za više informacija o postupku isključivanja kolačića, pogledajte u izborniku vašeg preglednika. 

Grizli će na svojoj web stranici nastojati poduzeti sve što je potrebno za osiguranje točnih i ažuriranih informacija, ali se odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana za korištenje sadržaja ove web stranice. Svaki korisnik Grizli web stranice prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Grizli polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, dizajn, animacije, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje i kopiranje bilo kojeg dijela Grizli web stranice, bez izričite pisane dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Poveznice na druge web stranice

Grizli web stranica će povremeno sadržavati linkove na druge web stranice ili usluge koje nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Grizlija. Grizli nije upoznat sa sadržajem na web stranicama trećih strana koje sadrže poveznice na web stranice i nije odgovoran za zakonitost sadržaja i upravljanje web stranica na koje se spajate s web stranice Grizlija.

Izmjene uvjeta korištenja

Grizli zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim mrežnim stranicama. Ukoliko nakon promjena uvjeta korištenja nastavite koristiti Grizli web stranicu smatrat će se da ste suglasni s novonastalim izmjenama. Ukoliko s novonastalim izmjenama niste suglasni, savjetujemo vam da ne koristite ovu web stranicu.

Primjenjivo pravo

Ovi uvjeti korištenja podložni su i tumačeni u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, bez obzira na sukob zakonskih odredbi.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za ove uvjete korištenja, slobodno nas kontaktirajte na info@grizli.hr.