Jeste li se pitali kako se riješiti treme pred javni nastup?

Vrsnim se govornikom ne rađa, ali uz dobru pripremu i puno vježbe može se postati govornikom koji zaokuplja pažnju i zna odgovoriti čak i na najnezgodnija pitanja. U Grizliju medijski trening započinje predavanjem i svladavanjem teorije, a potom slijedi simulacija istupa pred kamerom. Nakon vježbe, analiziramo javni nastup kroz proučavanje verbalne i neverbalne komunikacije, savjetujemo kako smanjiti tremu i uspješno komunicirati.

Uz naše vođene treninge, pripremamo vas i za najzahtjevnije javne nastupe. Osim medijskih treninga, za klijente osmišljavamo i održavamo razne edukacije iz područja krizne komunikacije, društvenih mreža, oglašavanja te stvaranja sadržaja. 

  • Medijski treninzi 
  • Edukacije 

Medijski treninzi

Ako imate problema s javnim nastupom ili samo želite unaprijediti svoje vještine u medijskom nastupu možemo vam pomoći da poboljšate svoju komunikaciju uz naše medijske treninge i vježbe govorništva.

Edukacije

Cjeloživotno učenje danas je neophodno zbog brzih tehnoloških i društvenih promjena. Prenijet ćemo vam svoje stručno znanje i odgovoriti na konkretna pitanja, kako bismo vam olakšali svakodnevni rad.

Vezani projekti