Dobra ideja dugo se pamti.

Upravo zato nas veseli svaki upit klijenta za gerilsko oglašavanje. Nekonvencionalne metode oglašavanja poput gerile sjajan su odabir za isticanje u odnosu na konkurenciju. Malo hrabrosti i povjerenja od strane klijenta, dovoljni su nam za osmišljavanje zanimljivog  koncepta koji će uz minimalna ulaganja u odnosu na tradicionalni marketing napraviti veliki odjek. 

  • Osmišljavanje kreativnog koncepta
  • Realizacija gerila kampanje 
  • PR podrška 

Osmišljavanje kreativnog koncepta

Najbitniji aspekti gerilskog oglašavanja su originalnost i aktualnost uz najmanji mogući budžet. Svako nekonvencionalno oglašavanje može se proglasiti gerilskim, ali bilo bi dobro da pritom ne potrošite prevelik novac.  

Realizacija gerila kampanje

Gerilsko oglašavanje najbolje funkcionira kada se oglas ili PR stunt provedu na neočekivanoj lokaciji ili ako svojom neobičnošću ostanu zapamćeni kod prolaznika i ciljne skupine. Ponekad to nije jednostavno i zahtijeva koordinaciju više sudionika, ali uz dobru ideju svakako je vrijedno uloženog vremena i novca.

PR podrška

Kako bi vaša gerilska kampanja imala najveći mogući doseg, u sklopu ponude nudimo i usluge PR podrške koje uključuju daljnje promoviranje u medijima i na društvenim mrežama. 

Vezani projekti