O kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke postavljene u lokalnoj memoriji uređaja kojim pristupate našem web sjedištu. Oni služe da Vam pružimo najbolje moguće korisničko iskustvo. Na primjer, kolačići se mogu koristiti za pohranjivanje podataka o registraciji na nekom web sjedištu tako da ih korisnik ne mora ponovno unositi pri narednom posjećivanju web sjedišta.

Ukoliko ste zabrinuti u svezi kolačića, većina referentnih web preglednika omogućava da zabranite kolačiće. Također možete unutar postavki svog web preglednika postaviti da Vaš web preglednik ne prihvaća kolačiće.

Da bismo ispravno upravljali našim web sjedištem mi spremamo anonimne podatke u našim operativnim sustavima i identificiramo kategorije posjetitelja po pojedinim stavkama kao što su vrste web preglednika i rezolucija uređaja s kojeg ste nas posjetili, a da pritom ni na koji način ne obrađujemo Vaše osobne podatke. Ove statistike prijavljuju se agregatno našim upraviteljima web sjedišta, sa svrhom osiguranja da naše web sjedište pruži najbolje iskustvo za posjetitelje i kao učinkovit izvor nužnih informacija.

Naše web sjedište sprema isključivo marketinške kolačiće tijekom i za vrijeme Vaše posjete te ne prikuplja Vaše osobne podatke putem tih kolačića.

Korišteni kolačići

Google Analytics, marketinški kolačić, traje više od 2 godine, koristi se u svrhu analitike

U bilo kojem trenutku slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

  • pristupa svim osobnim podacima koje je Grizli prikupio o Vama,
  • ispravljanja osobnih podataka koje Grizli ima o Vama,
  • brisanja osobnih podataka koje je Grizli prikupio o Vama,
  • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka od strane agencije Grizli,
  • prigovora na obradu Vaših osobnih podataka od strane Grizlije, ili
  • zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje je Grizli ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodno navedenih prava, budite slobodni: poslati elektroničku poštu na info@grizli.hr, ili poslati svoj zahtjev na adresu:

Grizli komunikacije d.o.o., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku, potpuno besplatno.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom nadzornom tijelu

Ukoliko smatrate da naša obrada Vaših osobnih podataka nije zakonita, u svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU u kojoj imate uobičajeno boravište ili mjesto rada.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog nadzornog tijela su:

Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP)

Adresa: Selska cesta 136, HR – 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609 000

Fax: +385 1 4609 099

Adresa elektroničke pošte: azop@azop.hr

Web sjedište: http://www.azop.hr

Promidžba i prodaja

Željeli bismo Vam poslati informacije o našim uslugama koje bi Vas mogle zanimati.

Nakon što uspostavimo prvi izravni kontakt i nakon što nam pošaljete svoje osobne podatke putem adrese elektroničke pošte na domeni grizli.hr, odgovoriti ćemo Vašem zahtjevu i zasebno Vas zatražiti pristanak za bilo kakve daljnje promidžbene aktivnosti prema Vama. Bez Vašeg pristanka nećemo pružiti nikakvu promidžbenu aktivnost. 

Ukoliko već imamo uspostavljenu poslovnu suradnju, temeljem našeg legitimnog interesa zadržavamo mogućnost kontaktiranja u vezi novosti i mogućih vidova proširenja naše poslovne suradnje ukoliko su isti i u Vašem interesu.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti prestanak bilo koje od naših promidžbenih aktivnosti i mi ćemo u potpunosti poštovati Vaš izbor.