Ako želite provjeriti komunicira li vaša tvrtka uspješno, pokucajte na naša vrata

Analiziramo rezultate vašeg dosadašnjeg komuniciranja i pomažemo vam oblikovati ključne komunikacijske poruke. Tu smo i za odgovore kako se osmišljava komunikacijska strategija i što učiniti u slučaju nastanka krize. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u komunikacijama, radu s klijentima iz različitih industrija te razumijevanju medija, spremni smo s klijentom rješavati sve komunikacijske izazove. 

  • Analiza komunikacijskih aktivnosti 
  • Analiza istupa u medijima
  • Savjetovanje

Analiza komunikacijskih aktivnosti

Analiza i evaluacija dosadašnjih komunikacijskih aktivnosti nužna je pri svakom novom koraku u tržišnim komunikacijama i omogućava sagledavanje dobrog i lošeg u postojećoj komunikaciji te planiranje komunikacije u budućnosti. 

Analiza istupa u medijima

Analiza u fokus stavlja puno detalja koji su ključni za evaluaciju javnog istupa. Jeste li poslali sve poruke, jesu li bile razumljive ciljnoj skupini, kakva je bila gestikulacija, odjeća, stav? Kako bismo mogli poraditi na nedostacima u vašoj komunikaciji, potrebno je napraviti temeljnu analizu.

Savjetovanje

U našoj ponudi nalazi se i savjetovanje kako unaprijediti vaše daljnje komunikacijske aktivnosti s naglaskom na idealnu strategiju, medij i poruku. Kako se bavimo svim oblicima tržišnih komunikacija, naše znanje i iskustvo pomoći će u odabiru idealnog komunikacijskog rješenja. 

Vezani projekti