Priprema je pola posla. Ovo vrijedi i za organizaciju događaja, bilo da se radi o poslovnoj konferenciji, druženju s medijima ili predstavljanju novih proizvoda i usluga.

Spremno prihvaćamo i najveće organizacijske izazove kako bismo realizirali event krojen po mjeri i želji klijenta. S vama smo od inicijalne ideje, definiranja budžeta i rokova, koordinacije svih uključenih strana do podrške na terenu na dan eventa. Slobodno se opustite i prepustite našim iskusnim organizatorima i dobavljačima koji pod kontrolom drže i najsitnije detalje. 

  • Organizacija seminara, edukacija i konferencija
  • Press trip
  • Organizacija internih i B2B evenata 
  • Team building

Organizacija seminara, edukacija i konferencija

Organiziranje evenata uživo može biti stresno i komplicirano, a posao pronalaska idealnog prostora i koordinacije brojnih dobavljača gotovo nemoguć. Agencija će uvijek odabrati razglas i catering koji najbolje odgovaraju zahtjevima i imidžu tvrtke, branda ili pojedinca, pobrinuti se za tehnički scenarij, moderatora te organizaciju i realizaciju svih detalja za vaš događaj. 

Press trip

Odnos s medijima i novinarima najbolje je graditi uz pomoć agencije. Kako biste im vi i vaša tvrtka postali više od imena u pametnom telefonu, bilo bi dobro da ih pobliže upoznate, primjerice s proizvodnim pogonom ili novim ulaganjem. 

Organizacija internih i B2B evenata

Uz našu kreativu, koncept i organizaciju, vaša edukacija, druženje s kolegama ili susret s poslovnim partnerom proći će savršeno. Kako bi vaš zaposlenik bio zadovoljan, a partner dugoročan potrebna je kvalitetna usluga i koordinacija svih dobavljača i sudionika. 

Team building

Osmišljavanje i organizacija zanimljivih aktivnosti koje jačaju timski duh jednostavnije je i efikasnije uz pomoć partnera koji će koordinirati svaki detalj. Svakom klijentu pristupamo individualno kako bi zajedničko druženje bilo nezaboravno iskustvo. 

 

Vezani projekti