ČIPS 2017. i 2018.

ČIPS 2017. i 2018.

Organizacija konferencija, seminara, okruglih stolova i ostalih događaja među najtežim su agencijskim zadacima kojih se uvijek spremno primimo. Tim mora voditi računa o dobroj pripremi projekta, organizaciji i koordinaciji svih uključenih dionika, ali i biti spreman na nepredviđene situacije.

Jedan od projekata koji smo organizirali dvije godine zaredom bio je ČIPS - Čakovečka IT predavanja i susreti, za koji smo odradili i imenovanje te cjelokupni kreativni koncept ovog događanja. Naš je zadatak bio i operativna organizacija konferencije što je uključivalo: osmišljavanje scenarija, predavanja, radionica i panela, koordinaciju dobavljača, izvođača i predavača.

Prvo i drugo izdanje konferencije koje smo organizirali okupilo je najpoznatije domaće IT-evce, poduzetnike, freelancere te predstavnike pametnih gradova. Na konferencijama su predstavljene inovativne domaće priče i tvrtke koje su ostvarile uspjeh u IT sektoru koji je posljednjih godina u Hrvatskoj sve razvijeniji, otvara nova radna mjesta te konkurira na globalnom tržištu najvećim igračima.