Grizli Office Podcast #63 - Andrija Tabak, Želja mi je pokrenuti vlastiti podcast

Andrija Tabak, vječni pozitivac, borac i zaljubljenik u život. Unatoč svim izazovima, njegov entuzijazam i veliki planovi ga ne sprječavaju da radi ono što voli. Za naš 63. Grizli Office Podcast je ispričao kako se nosi sa svakodnevnim životnim preprekama, negativnim komentarima i predrasudama. 

Grizli Office Podcast #62 - Neven Ciganović, Svi su se nadali biti Neven Ciganović

Neven Ciganović, bivši model, stilist i reality zvijezda, gost je 62. Grizli Office Podcasta. Koje naše poznate osobe je stilizirao, što se ustvari događa kada se ugase kamere u reality emisijama, zašto je na crnoj listi srpske Pink televizije, koje su razlike između regionalne i američke produkcije…

Grizli Office Podcast #61 - Ratko Martinović, U Podcast Inkubatoru propitujemo woke kulturu

U 61. Grizli Office Podcastu Thomas je ugostio Ratka Martinovića, legendarnog hrvatskog podcastera koji je jedan od utemeljitelja najutjecajnijeg i najgledanijeg domaćeg podcasta – Podcast Inkubatora. Rale i Thomas su se raspričali o podcast sceni, razlikama između Hrvatske i Srbije, o navijačima, rapu, eurovizijskim pjesmama…

Grizli Office Podcast #60 - Mirko Fodor, Upadao sam u kuće, danas bi me uhitili za to

U božićnom specijalu i 60.-om Grizli Office Podcastu gost je Mirko Fodor, televizijski i radijski voditelj, ali i pjevač. Karli je otkrio svoje najdraže anegdote sa snimanja raznih emisija, voli li više raditi u paru ili samostalno, u kojoj emisiji koju vodi nema „cenzure“, koje je sve ozljede zadobio na snimanjima, zašto je ljudima nenajavljeno upadao u kuće, kako popravlja televizore i mnoge druge zanimljive priče iz života u medijima. 

Grizli office podcast #59 - Luka Nauković, Osjećaj plutanja nemoguće je objasniti, morate ga probati

Otkrijte s nama zašto je floatanje postalo hit među različitim skupinama ljudi, od sportaša i studenata do onih koji se bore s anksioznošću i problemima sa spavanjem. Luka objašnjava kako ova jedinstvena terapija omogućuje ljudima da se suoče sa svojim mislima na potpuno drugačiji način, te kako float terapijom možemo unaprijediti mentalno i fizičko zdravlje.

Grizli office podcast #58 - Marijan Pojatina, Sanjam da Dinamo igra košarkašku Euroligu

U 58. epizodi Grizli Office Podcasta Thomas je ugostio Marijana Pojatinu, predsjednika KK Dinamo, momčadi koja je hit ovogodišnjeg prvenstva. Razgovarali su o Marijanovoj košarkaškoj karijeri, studiranju u Americi i poslovnom putu u tvrtki Olival. Bilo je riječi i o KK Dinamu i Poslovnom klubu koji okuplja poduzetnike koji podržavaju rad kluba, ustroju, radu s mladima, a dotaknuli su se i gorućeg pitanja financiranja sporta.

Grizli office podcast #57 - Anita Radovčić, Instagram je postao oglasna ploča

Anita Radovčić, glavna urednica i osnivačica portala Jolie.hr, gošća je 57. Grizli Office Podcasta. U razgovoru s Karlom otkrila je što ju je potaknulo da pokrene vlastiti portal te što ga čini jedinstvenim. Dotakle su se izazova digitalnog novinarstva, od toga koliko je zahtjevno pratiti trendove do same budućnosti novinarstva, kako tradicionalnog tako i digitalnog. Kakvu odgovornost imaju influenceri, što je s medijskom pismenošću u Hrvatskoj, koliko je teško izgraditi zajednicu vjernih čitatelja i mnoga druga pitanja, odgovorena su u ovoj zanimljivoj epizodi.

Grizli Office Podcast #56 - Dino Oreški, Udruga eCommerce Hrvatska - Sve tajne hrvatske e-trgovine

U 56. podcastu Thomasov gost bio je informatičar Dino Oreški, tajnik udruge eCommerce Hrvatska. Razgovarali su o sadašnjosti i budućnosti e-trgovine u Hrvatskoj i glavnim tendencijama i prilikama za hrvatsku e-trgovinu. Doznajte i što je Dino rekao o aktualnim promjenama u svijetu digitalnog marketinga, novom Google analyticsu, GDPR-u, a dotaknuli su se i vrlo popularne teme, umjetne inteligencije s naglaskom na digitalni marketing.

Grizli Office Podcast #55 – Suzana Smoljo, U estetskoj medicini treba imati i smisao za lijepo

Prije ljetne pauze, u 55. Grizli Office Podcast, Karla je ugostila doktoricu oftalmologije koja se bavi estetskom medicinom, Suzanu Smoljo. U ovom razgovoru, doktorica Smoljo otkriva svoj profesionalni put koji je vodio od oftalmologije do strastvenog interesa za estetsku medicinu. Otkrila nam je koji su najčešći tretmani koje klijenti traže, koliko je važna etička odgovornost u njenom poslu te koje proizvode koristi i preporučuje kako bi koža bila zdrava.

Grizli Office Podcast #54 – Anđa Marić, Napokon je u modi "zrela" žena

Inspiracija mnogima, Anđa Marić, gošća je 54. Grizli Office Podcasta. U razgovoru s Karlom prošli su teme od djetinjstva i poveznice s Mađarskom, početka njene karijere, tko ju je sa scene podržavao u najtežim trenutcima, zašto i kako je pokrenula medijsku aferu pa sve do današnjih pobjeda. O kojim se točno pobjedama radi, saznaj u novoj epizodi podcasta.

Grizli Office Podcast #53 - Tin Sedlar, stand-up komedija ne trpi cenzuru

53. Grizli Office Podcast započeo je s novim licem na voditeljskoj poziciji. Karla je ugostila svog prvog sugovornika, Tina Sedlara. Stand-up komičar koji je po struci pedagog, pričao je o svojoj karijeri na daskama koje život znače, kako je uopće postao komičar, može li od toga živjeti u Hrvatskoj i najneugodnijim situacijama koje su mu se događale tijekom izvedbi predstava. Pogledajte kako je našu novu voditeljicu doveo do suza!

Grizli Office Podcast #52 - Željko Kopić, Igrači s ovih prostora posjeduju gen kreativnosti

U 52. Grizli Office Podcast, Thomas je prigodno ugostio Željka Kopića, nogometnog trenera i bivšeg nogometaša. Komentirali su završnicu Lige nacija i Ligu prvaka. Dotakli su se njegovog trenerskog iskustva izvan Hrvatske i usporedili hrvatski nogomet s nogometom u Ligama gdje je Kopić radio. Što nas čeka na Europskom prvenstvu i budućnosti nogometa u bogatim državama van Europe.

Grizli Office Podcast #51 – Davor Nađi, Podržavam ukidanje prireza, ali i drugih poreza

U 51. Grizli Office Podcastu, Thomas je ugostio predsjednika mlade, ali prilično uspješne stranke Fokus koje je na prethodnim lokalnim izborima osvojila vlast u nizu gradova zagrebačkog prstena. Pričali su o rješenjima koje bi Nađi ponudio za probleme s kojima se suočavaju građani Zagreba, urbanom prometu, Nađijevoj ideji o smanjenju cijene stanova, mogućem ujedinjenju liberalnih stranaka i predstojećim izborima, kao i ulozi mladih u politici.

Grizli Office Podcast #50 - Ivan Bauer, Najčešće jezične pogreške u medijima

U jubilarnom, pedesetom Grizli Office Podcastu, Thomas je od svih ljudi u pomoć pozvao tatu. 🙂 Cilj podcasta je olakšati posao novinarima, reporterima i svima koji se poput Grizlija, bave komunikacijama. Dr. Ivan Bauer dao je primjere čestih jezičnih pogrešaka u javnom govoru. Razgovarali su o gramatici, pravopisu, sintaksi, dijalektima, stranim utjecajima na jezik, a za kraj smo imali prilike uživati i u pjesničkom izričaju Ivana Bauera.

Grizli Office Podcast #49 - Marina Matijević

Razvrstavanje otpada važna je tema medija i javnosti posljednjih mjeseci, stoga je Klara u 49. Grizli Office Podcast pozvala Marinu Matijević, green influencericu i komunikologinju koja nam svojim savjetima pomaže pri razvrstavanju otpada, uči nas kako što bolje živjeti u skladu s prirodom te ukazuje na važnost odgovornog ponašanja i zaštite okoliša.

Grizli Office Podcast #48 - Ivan Vuković, Vrijeme je da počnemo smisleno upravljati turizmom

U 48. Grizli Office Podcast s Havaja nam je došao Ivan Vuković Vuka, poznati dubrovački turistički vodič, fotograf, snimatelj i svjetski putnik koji je posjetio 125 zemalja svijeta. Tijekom 20 godina putovanja Ivan je upoznao mnoge kulture i narode, a svoja iskustva i naučeno uvijek rado dijeli kako bi i Hrvatska naučila više o turističkim trendovima…

Grizli Office Podcast #47 - Dražen Đurović, '91. me obilježila i zato cijeli život želim stvarati

Thomas je ugostio Dražena Đurovića, poznatog liječnika i kirurga, bivšeg saborskog zastupnika i branitelja Bogdanovaca iz 1991. Razgovarali su o liječničkom pozivu, sudjelovanju dr. Đurovića u ratu, medicini, politici, mogućnosti reforme državnog sustava, Đurovićevom angažmanu u Poliklinici Victus, prizivu savjesti i brojnim drugim temama.

Grizli Office Podcast #46 - Tomo i Thomas, Grizli 10 special

Prvi puta u Grizli studiju imamo dva gosta, suvlasnike Grizlija, Tomislava Čehulića i Thomasa Bauera. Zajedno imaju gotovo 4 metra, preko 200 kilograma te više od 30 godina iskustva u komunikacijskoj industriji…

Grizli Office Podcast #45 – Marko Deša, Od Big Brothera do Ironmana i vrhunskog osobnog trenera

U iskrenom i vrlo zanimljivom podcastu, Thomas je ugostio Marka Dešu, bivšeg vrhunskog svjetskog kickboksača, sudionika jednog od prvih Big Brothera, čovjeka koji je završio triatlonsku utrku Ironman, a danas privatnog trenera koji radi s brojnim profesionalcima, ali i rekreativcima. Razgovarali su o Markovoj sportskoj i medijskoj karijeri, sportu…

Grizli Office Podcast #44 – Sanjin Rastovac, Nekretnine nikad skuplje, a potražnja i dalje raste

U novi Grizli Office Podcast stigao nam je agent za nekretnine iz agencije Sky Nekretnine, Sanjin Rastovac. O velikom poskupljenju stanova i kuća u Hrvatskoj i svijetu, APN-u, uvođenju eura i ulasku u Schengen, ukidanju embarga na kupovinu poljoprivrednog zemljišta…

Grizli Office Podcast #43 - Saša Pavličić, Država mora hitno omogućiti ulaganje u sport

U 43. Grizli Office Podcastu Thomas je razgovarao sa Sašom Pavličićem, poznatim zagrebačkim odvjetnikom, ali i velikim zaljubljenikom u sport te bivšim disciplinskim sucem u HNS-u i ABA ligi.

Grizli Office Podcast #42 - Ivan Škegro, Liberalizacija sustava je prvi korak do boljeg zdravstva

U novoj epizodi Grizli Office Podcasta razgovarali smo o zdravlju, zdravstvu i stanju u hrvatskim bolnicama. Koliko zapravo košta zdravstvo, koji su prvi koraci prema učinkovitijem i kvalitetnijem zdravstvenom sustavu u Hrvatskoj?

Grizli Office Podcast #41 – Matija Štahan, Konzervativizam, TikTok i kulturni marksizam

Matija Štahan bio je Thomasov gost u zanimljivom podcastu u kojem su prošli mnoge teme, od svjetonazorskih, ideoloških, filozofskih pa do nekih neočekivanih.

Grizli Office Podcast #40 – Matej Lončarić, Medijski sam junkie, a Joomboos je moj hobi i moj posao

U Grizli studio stigao je osnivač Joomboos kanala i producent, Matej Lončarić. Otkrio nam je kako je nastao Joomboos, što FER-ovac radi u medijskom svijetu te budućnost influencerske scene. 

Grizli Office Podcast #39 - Dario Hrebak, Ujedinjeni liberali na izborima dobivaju preko 8%

Gradonačelnik Bjelovara i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak govorio je o svom mandatu u HSLS-u, koaliciji s HDZ-om, PR-u u politici i liberalizmu.

Grizli Office Podcast #38 - Valentina Walme, plesačica

Valentina Walme, plesačica i influencerica otkrila nam je što se krije iza plesnog uspjeha i kako žive profesionalni plesači.

Grizli Office Podcast #37 - Lorin Nukić, influencerica

Kako izgleda radni dan Instagram i YouTube influencera te može li se od toga živjeti saznajte od Lorin Nukić.

Grizli Office Podcast #36 - Antonija Tadić, stručnjakinja za Data Governance

Antonija Tadić objasnila nam je što je Data Governance te zašto je tvrtkama važno upravljanje podatcima.

Grizli Office Podcast #35 - Velimir Grgić, scenarist, producent, publicist, novinar

Publicist, scenarist, producent i autor bestselera Teorije zavjera 21. stoljeća Velimir Grgić pričao je o svojem šarolikom životu, novinarskom pozivu, hrvatskom filmu i korejskoj kulturi.

Grizli Office Podcast #34 - Radovan Žepec, humanitarna udruga DOBRO DOBRIM

Radovan Žepec, dopredsjednik humanitarne udruge DoDo govorio je o tome kako pomaže unesrećenima od potresa, izbjeglicama i potrebitima.

Grizli Office Podcast #33 - Tado Jurić, demograf

Demograf Tado Jurić komentirao je popis stanovništva 2021. te mjere koje bi pomogle rastu nataliteta i zadržavanju mladih u Hrvatskoj.

Grizli Office Podcast #32 - Domagoj Hajduković, saborski zastupnik

Saborski zastupnik SDP-a Domagoj Hajduković pričao je o politici, stanju u Ukrajini, svojem izlasku iz ormara, emancipaciji homoseksualaca i SF-u.

Grizli Office Podcast #31 - Borna Puškarić, svećenik

Borna Puškarić, svećenik i bivši PR- ovac kaptola, govorio je o stanju u Crkvi i društvu, značenju Božića te katoličkoj vjeri.

Grizli Office Podcast #30 - Josip Šarić, novinar

Novinarska legenda Josip Šarić pričao je o izvještavanjima iz najopasnijih dijelova svijeta, novinarskom pozivu i stanju u medijima.

Grizli Office Podcast #29 - Marko Mrkić, plesač i vlasnik plesne škole Lijeva&Desna

U podcastu s plesačem Markom Mrkićem saznajte zašto muškarci ne plešu, kako je to biti sam svoj šef te po čemu su slični salsa i linđo.

Grizli Office Podcast #28 - Natko Beck, radiolog i influencer

Natko Beck, radiolog, influencer i komunikator godine.

Grizli Office Podcast #27 - Hrvoje Serdarušić, ekonomski analitičar i poduzetnik

Analitičar Hrvoje Serdarušić o uvođenju eura, inflaciji, konzervativizmu i bankarstvu.

Grizli Office Podcast #26 - Hrvoje Zekanović, predsjednik Hrvatskih suverenista

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović nam je otkrio svoje stavove o uvođenju eura, natalitetu i svjetonazorskim pitanjima.

Grizli Office Podcast #25 - Yelena H., modna dizajnerica

Modna dizajnerica Jelena Holec o tome kako je nastao njezin brend Yelena H., te kakvo je modno tržište.

Grizli Office Podcast #24 - Nik Titanik, karikaturist

Majstor hrvatske karikature Nik Titanik o humoru, inspiraciji, motivaciji i tome kako postati karikaturist. 

Grizli Office Podcast #23 - Vedrana Pribičević, ekonomistica

Jedna od vodećih ekonomistica nove generacije Vedrana Pribičević pričala je gospodarstvu, društvu i školstvu. 

Grizli Office Podcast #22 - Ana Žulec, psihologinja iza ZAMisli

Ana Žulec, psihologinja iza platforme „ZAMisli“, razgovarala je o tome kako je došla na tu ideju te zašto je zanima baš psihologija.

Grizli Office Podcast #21 - Sanjin Španović, novinar, publicist i poduzetnik

Novinar Sanjin Španović o pisanju knjige o Velimiru Zajecu, humanitarnom radu, Dinamu, navijanju i svojoj novinarskoj karijeri.

Grizli Office Podcast #20 - Andrea Trgovčević, travel influencerica i poduzetnica

 Influencerica Andrea Trgovčević pričala nam je poslovnim izazovima, plasiranju branda na tržište i putovanjima.

Grizli Office Podcast #19 - Zoran Milas, poduzetnik, liječnik, dragovoljac iz Bogdanovaca

Poduzetnik i liječnik Zoran Milas podijelio je svoje mišljenje o pandemiji, medicini i zdravstvenom sustavu te najavio nove poduzetničke projekte.

Grizli Office Podcast #18 - Dejan Radić, veteran gaming industrije i direktor Playrix Croatia

Dejan Radić, direktor Playrix Croatia, govorio je o IT industriji, gamingu, video igrama i poduzetništvu u Hrvatskoj.

Grizli Office Podcast #17 - Dubravko Miličić, sportski novinar i urednik

Dubravko Miličić, sportski novinar i urednik, podijelio nam je brojne ekskluzive iz svijeta sporta i SP-a u Rusiji te pričao o novinarskoj i navijačkoj karijeri.

Grizli Office Podcast #16 - Snježana Vučković, novinarka

Novinarka, urednica i autorica Snježana Vučković o svom novinarskom pozivu, Domovinskom ratu i pisanju kao ljubavi.

Grizli Office Podcast #15 - Matija Đulvat, predsjednik Futsal Dinama

Predsjednik i kapetan Futsal Dinama Matija Đulvat, govorio je o popularnosti futsala, svojoj karijeri i odnosu s navijačima u članskom klubu Futsal Dinamo.

Grizli Office Podcast #14 - Krunoslav Gašparić - Krooncheck, vloger

Poznati vloger, Krunoslav Gašparić – Kroonchek, podijelio je s nama sve o svojem sadržaju u kojem prikazuje običan obiteljski život na neobičan način.

Grizli Office Podcast #13 - Marijan Rastić - Rile, sve što želite znati o nogometu i rocku 80-ih

Marijan Rastić – Rile govorio je o ljubavi prema Dinamu, Deportivu i rocku 80-ih te svojem svjetonazoru i politici.

Grizli Office Podcast #12 - Tea Romić, karijera u novinarstvu

Dugogodišnja novinarka Tea Romić o novinarskim počecima, razlikama PR-a i novinarstva i budućnosti tog poziva.

Grizli Office Podcast #11 - General Woo, Tram 11

General Woo iz Tram 11 o rapu, hrvatskoj sceni, glazbenim trendovima, ratnim danima, Vukovaru i Zagrebu.

Grizli Office Podcast #10 - Slobodan Školnik, Predsjednik uprave Emmezeta Hrvatska

Predsjednik uprave Emmezeta Hrvatska, Slobodan Školnik, pričao je o uvođenju rada nedjeljom, gospodarskim temama i trgovačkom businessu.

Grizli Office Podcast #9 - Dalija Orešković, predsjednica stranke START

Bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, političarka i saborska zastupnica Dalija Orešković.

Grizli Office Podcast #8 - Mirela Anić, suvlasnica Body & Mind Sport Performance Centera

Mirela Anić, suvlasnica Body & Mind centra, govorila je o sportu, kineziologiji i važnosti vježbanja.

Grizli Office Podcast #7 - Petra Kontić, voditeljica projekta HELPLINE, udruga B.a.B.e.

Petra Kontić, voditeljica projekta HELPLINE udruge B.a.B.e., o nasilju prema ženama, besplatnim linijama za pomoć i ravnopravnosti spolova.

Grizli Office Podcast #6 - Davorin Karačić, odvjetnik KND BBB i član predsjedništva NHR

Davorin Karačić, odvjetnik Bad Blue Boysa pričao je o Zakonu o navijačima, hrvatskoj desnici, politici i ekonomskim pitanjima.

Grizli Office Podcast #5 - Nikola Grmoja, politički tajnik Mosta nezavisnih lista

Potpredsjednik Mosta i saborski zastupnik Nikola Grmoja.

Grizli Office Podcast #4 - Hrvoje Krep, Krav Maga Hrvatska

Hrvoje Krep iz Krav Maga Hrvatska o poznatoj izraelskoj vještini samoobrane, zaštiti i sigurnosti općenito.

Grizli Office Podcast #3 - Dejan Kovač, predsjednički kandidat

Dejan Kovač, ekonomist i nezavisni predsjednički kandidat koji je postdoktorski studij proveo na prestižnom Princetonu.

Grizli Office Podcast #2 - Marin Medak, predstavnik Koordinacije ugostitelja Hrvatske

O ugostiteljstvu, kulinarstvu i tome kako postati vrhunski chef, poslušajte vlasnika RougeMarina, chefa Marina Medaka.

Grizli Office Podcast #1 - Dario Juričan, čovjek koji se zvao Milan Bandić

Dario Juričan, redatelj, politički aktivist, nakratko Milan Bandić i prvi gost Grizli Office Podcasta.