Sky nekretnine

Sky nekretnine

Velika konkurencija, a malo tržište na kojem se treba istaknuti i dokazati, popriličan je izazov za svaku tvrtku.

Obzirom na to da odnosi s javnošću nisu sprint, već maraton, posebno je važno da klijent pronađe komunikacijskog partnera koji razumije njegovo poslovanje i komunikacijskim aktivnostima podržava ciljeve koje tvrtka ili brend pokušavaju ostvariti. Tim iz Sky nekretnina kliknuo je s nama na prvu, angažirao nas za PR aktivnosti, a u zadatak nam dao da im pomognemo u predstavljanju i diferencijaciji od konkurencije u medijima, kod kupaca i prodavatelja te da predstavimo njihove vrhunske stručnjake u industriji u kojoj djeluju. 

Rezultati odlične suradnje govore sve - u malo više od godinu dana, ostvareno je skoro dvadesetak medijskih istupa u nacionalnim i lokalnim medijima (od televizije, radio gostovanja do tiskovina i online portala). Klijent je prisutnošću u medijima kontinuirano dobivao veću vidljivost, a samim time i prepoznatljivost te se s vremenom počeo uključivati i u projekte od važnosti za lokalnu zajednicu. 

Veseli nas kada klijent raste i razvija svoje poslovanje, a mi ih u tome pratimo i pomažemo im ostvarivati zadane ciljeve.